Inspireren, innoveren en doen

2013 komt al snel dichterbij, maar heb je 2014 ook al in het vizier? Het kan geen kwaad nog iets verder vooruit te kijken. “Voor welk onderwijsvraagstuk wil je in 2014 een oplossing hebben?” Deze vraag en innovatieve oplossingen hiervoor staan donderdag 13 december centraal tijdens het (gratis) evenement.

Inspireren, innoveren en doen!

Het evenement draait vooral om het uitwisselen van ervaringen, het bekijken van innovatieve oplossingen aan de hand van praktijkvoorbeelden en de daadwerkelijke implementatie van innovaties binnen het onderwijs.

Persoonlijke leeromgevingen

Onze eigen Michael van Wetering (Manager Innovatie) levert ook een bijdrage aan dit evenement en spreekt over persoonlijke leeromgevingen. Persoonlijke leeromgevingen sluiten aan op de leefwereld van leerlingen en bieden mogelijkheden om tegemoet te komen aan individuele behoeften. Maar ze vragen ook een andere manier van werken op de instelling, hoe moet je hiermee omgaan?


Meer informatie en inschrijven voor Inspireren, innoveren en doen!

VorigeIn gesprek met het veld over Toetsing op maat
VolgendeVier in balans, ict-professionalisering en mediawijsheid
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter