22 november 2012

Penta Primair heeft op 21 november de Bestuursbokaal van Dyade gewonnen voor zijn jaarverslag 2011. De PO-Raad feliciteert het schoolbestuur van harte met dit resultaat, vooral omdat Penta Primair vorig jaar ook als winnaar uit de bus kwam. Dyade riep Penta Primair dit jaar wederom uit tot winnaar vanwege de professionele vormgeving van het verslag, het heldere taalgebruik en de goede opbouw: "De jury is zeer te spreken over de transparantie van de financiële situatie. Het verslag straalt ambitie uit, ook in tijden van krimp", aldus de jury.

Penta Primair is een schoolbestuur voor christelijk primair onderwijs uit Grootegast (Groningen).

Trefwoorden:

Financiën

Relevante links:Zie de site van Penta Primair voor de jaarverslagen van het schoolbestuur

VorigeJelmer Evers over flipped classroom en learning analytics
VolgendeIn gesprek met het veld over Toetsing op maat
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter