9 november 2012In aanloop naar de begrotingsbehandeling OCW 2013 vraagt de PO-Raad de leden van de Vaste Kamercommissie een aantal overwegingen van de PO-Raad mee te nemen in het debat. Hierover heeft de PO-Raad een brief gestuurd naar de voorzitter van de Vaste Kamercommissie.
De sector primair onderwijs deelt de ambitie om van goed naar excellent onderwijs voor ieder kind te gaan. Om dit te bereiken is actie nodig op in ieder geval de volgende thema's: onderwijsakkoord, arbeidsvoorwaarden, maatwerk voor regionale oplossingen en financiering. De PO-Raad wil hier de komende jaren samen met de regering en de Tweede Kamer een bijdrage aan leveren.


Trefwoorden:

Werkgeverszaken, Onderwijskwaliteit, Bekostiging, --Huisvesting, Vereniging

Relevante bestanden:Lees de brief

VorigeIt takes a network to raise a child
VolgendePersoonlijke leeromgeving de balans tussen vrijheid en regie
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter