Platformen, ecosystemen, we hebben het er al vaker over gehad in deze podcast. Maar waar we het nog niet over gehad hebben is de underdog der platformen: Chrome OS. Michael veroordeelde zichzelf tot een Samsung ChromeBook en rapporteert zijn bevindingen. Daarnaast was het natuurlijk de week van de iPhone 5 en iOS 6. Dit konden we niet negeren en daarom komen de grote mobiele giganten ook ruimschoots aan bod.

Bij deze aflevering zitten aan tafel: Michael van Wetering (Kennisnet Innovatie), Lucas Raggers en Wietse van Bruggen (Kennisnet Innovatie).

Shownotes

• Chromebook
• iPhone 5
• Android
• Windows phone
• Blackberry 10

Abonneren en reageren

Wil je reageren op de podcast? Heb je een vraag? Dit kan in de reacties van dit artikel of via Twitter. Abonneer je in iTunes op de Kennisnet Innovatie podcast. Zodra er een nieuwe aflevering is, wordt deze automatisch gedownload.

VorigeDoe mee aan onderzoek naar online tekstbegrip
VolgendeBiebsearch een zoekmachine in de elo
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter