11 oktober 2012Stichting Ruimte voor Onderwijs en Kinderopvang (Ruimte-OK) biedt sinds 1 oktober toegang tot informatie rondom het ontwikkelen, financieren en organiseren van de huisvesting van kindvoorzieningen. Deze kennisbank kunt u vinden op www.ruimte-ok.nl.
In de kennisbank vindt u informatie over huisvestingsthema's en over recente ontwikkelingen op het vlak van wet- en regelgeving, bouwtechnische en financieringsmogelijkheden, etc. De informatie wordt u aangeboden in de vorm van standaarden, instrumenten, praktijkvoorbeelden, adviezen en praktische tips.
Ruimte-OK is een initiatief van de PO-Raad, de VO-raad, de VNG en het Waarborgfonds Kinderopvang. We delen gezamenlijk de ambitie te komen tot minder versnippering en bredere toegankelijkheid van kennis over ruimtevraagstukken.

Trefwoorden:

Huisvesting, Onderwijs en opvang

Relevante links:Website Ruimte-OK

VorigePassend onderwijs gaat definitief door
VolgendeInschrijving geopend Masterclass elektronische leeromgeving van de toekomst
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter