Laat u inspireren door de ervaringen van het Ichthus College in Kampen!
Het online tijdschrift van Het Leren van de Toekomst is uit! Het tijdschrift blikt terug op dit bijzondere experiment en laat zien hoe in een bestaand lesprogramma intensief gebruik werd gemaakt van de inzet van ict en wat er nu al mogelijk is hiermee. Bekijk de reacties en ervaringen van het Ichthus College in Kampen en lees over de resultaten en opbrengsten van Het Leren van de Toekomst 2011. Laat u inspireren want de informatieve video's, concrete beschrijvingen van de projectstappen en praktische tips van het Ichthus geven u handvatten om ict verder te integreren in uw eigen onderwijs.

VorigeAudiotours maken leuk en leerzaam
VolgendeMeer kans op debuteren voor schrijvende jongeren
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter