De gemeente Lelystad organiseert de verkiezing van het beste leerwerkbedrijf en het talent van 2011. Op 8 februari worden tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis het beste leerwerkbedrijf van Lelystad en het talent (leerling die werkt bij leerwerkbedrijf) van Lelystad van 2011 bekendgemaakt.
Spreker tijdens de bijeenkomst is Jos Burgers. Jos Burgers, is auteur van de boeken: Klanten zijn eigenlijk net mensen!' 'No budget marketing' en Geef nooit korting!'. Op onnavolgbare en humoristische wijze weet hij zijn publiek te boeien.

Leerwerkbedrijven en bedrijven die van plan zijn dit te worden, zijn van harte welkom tijdens deze themamiddag "Leerwerkverkiezing", aanvang 15.00 uur in het gemeentehuis van Lelystad.

Nationale Onderwijsgids

VorigeScholierenmanifestatie HZ University
VolgendeAudiotours maken leuk en leerzaam
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter