Schrijf je in Conferentie Gewoon Speciaal ICT

Voor de 2e keer wordt tijdens de IPON de Conferentie Gewoon Speciaal ICT georganiseerd. Professionals uit het onderwijs kunnen leren van experts uit het veld en zien wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van ict en passend onderwijs. De conferentie vindt plaats op 28 maart 2012 in de Jaarbeurs Utrecht.

De conferentie past in de omslag naar passend onderwijs waarbij de leerlingen met een beperking meer op reguliere scholen terecht zullen komen. De expertise, die nu bij de ambulante begeleiding zit, moet anders worden georganiseerd. Het doel van deze conferentie is om bestaande expertise uit het regulier en speciaal onderwijs te ontsluiten en te delen.

Lees verder op Speciaalonderwijs.wordpress.com

VorigeFontys investeert in nieuwbouw in Tilburg en Eindhoven
VolgendeSteun voor landelijke organisatie onderwijsonderzoek
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter