Op zaterdag 14 januari 2012 organiseert de opleiding Docent Theater van NHL Hogeschool Tendens 2012', een congres voor trainingsacteurs.
Dit is het eerste congres in Nederland dat zich specifiek richt op deze doelgroep. Tijdens de hbo-opleiding Docent Theater van NHL Hogeschool is trainingsacteren n van de profielen waarop de studenten kunnen uitstromen. NHL Hogeschool wil met dit profiel bijdragen aan de ontwikkeling van het vak trainingsacteur.

Er is veel animo vanuit het hele land voor dit unieke congres. Bekende namen uit het vak verzorgen een interessante workshop. Zo geeft Jos van der Steen, voorzitter van de brancheorganisatie BOACT, zijn visie op het vak en geeft Paul Devilee, auteur van diverse boeken over acteren in trainingen, een workshop over de nieuwste werkvormen.

Nationale Onderwijsgids