Rekenen taal en citotoets oefenen

De websites Rekenen-oefenen.nl, Taal-oefenen.nl en Citotoets-oefenen.nl zijn onlangs vernieuwd. Deze websites bevatten oefenprogrammas voor kinderen van groep 2 t/m 8, onderverdeeld in themas en subthemas. Scholen kunnen de websites gratis gebruiken onder schooltijd: dit betekent volledige toegang tot alle sommen en opgaven, videos, beloningssysteem en rapporten.

Automatisch op verschillende niveaus oefenen

Er wordt op Rekenen-oefenen.nl een nieuw systeem getest dat leerlingen sommen op verschillende niveaus aanbiedt. Als een leerling een som maakt die relatief moeilijk is, dan kan een leerling meer punten verdienen dan verliezen en vice versa. Dit zorgt ervoor dat, ongeacht het niveau van een leerling, er altijd op niveau geoefend wordt en dat het voor alle leerlingen uitdagend blijft. Docenten kunnen bovendien per oefencategorie een overzicht per leerling inzien waarin wordt aangegeven of een leerling ver onder, onder, op, boven of ver boven niveau zit.

Hieronder zie je een aantal screenshots van Rekenen-oefenen.nl. Binnenkort zal er ook een pakket verschijnen om topografie te oefenen. -Oefenen.nl is een onderdeel van Reinier iEducatie.

VorigeWat brengt dit jaar
VolgendeCPS sluit samenwerkingsovereenkomst met PTA
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter