Zet leraren in het zonnetje

SBL roept iedereen op, van leidinggevenden tot ouders, een leraar in het zonnetje te zetten op de 'Dag van de Leraar' en hiermee een blijk van waardering en trots te tonen. De Dag van de Leraar wordt ieder jaar gevierd op 5 oktober, is de Nederlandse variant van World Teachers' Day en valt in de Nationale Onderwijsweek.

Heeft jouw team dit jaar weer een prachtige prestatie neergezet? Verwen ze met een uitgebreide lunch. Moest je laatst weer eens denken aan die oud-leraar waardoor je zelf voor dit mooie vak hebt gekozen? Stuur een kaartje. Een klein gebaar, een groot effect!

Via dagvandeleraar.nl kan iedereen laten weten hoe 5 oktober op zijn of haar school wordt gevierd. De eerste 1.000 inzenders ontvangen de Dag van de Leraar-vlag en iedereen maakt kans op mooie prijzen.

VorigeTessas top webtips voor in de les Kinderboekenweek
VolgendeScheikunde interactief
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter