Onlangs zijn de workshops Mediawijs met Movietrader gestart. Uit heel Nederland doen 500 leerlingen (groep 7-8) mee, die contact leggen met leeftijdgenoten op Curaçao. Door het uitwisselen van informatie via een filmquiz leren ze veel over elkaars leven en cultuur. Met behulp van Movietrader wordt een digitale spaarkaart gemaakt, waaraan vragen en een score wordt toegevoegd. Via social Media als Facebook en Twitter wordt de quiz rondgestuurd. Het medialab Curaçao is de initiatiefnemer van het project. Voor meer informatie, fotomateriaal of het bijwonen van een les in Nederland: saskiameijer@hotmail.com 06 12778448 of op Curaçao: ilse.godtschalk@gmail.com - 005999 5150179.

VorigeUitnodiging Samenspel van ouders en school
VolgendeEngels in het basisonderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter