Op zoek naar een leuke manier om leerlingen in groep 7/8 kennis bij te brengen over aardrijkskunde? Bestel dan de poster 'Ontdek de wereld in Teleblik. De poster geeft informatie over landschappen en klimaten wereldwijd. Ook is er een lesbrief beschikbaar met een kant en klare les (ook verkrijgbaar via Digischool leermiddelendatabase).

In de handleiding die bij deze poster hoort vind je achtereenvolgens de globale inhoud en de leerdoelen van de poster, tips trucs om Teleblik te gebruiken, enkele lessuggesties en extra Teleblikfragmenten over dit onderwerp.

Bekijk ook de informatie op de website van Teleblik of bestel de poster direct via de bestelsite van Kennisnet.

VorigeOnderzoek naar vorming in het onderwijs en filosoferen
VolgendeNiveau Nederlands onderwijs daalt
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter