TV, internet, social media, gaming. De mogelijkheden die media bieden zijn grenzeloos. Kinderen zijn er dagelijks uren mee bezig. Maar weten ze wel hoe media werken? Wat ze er allemaal mee kunnen en wat de risicos zijn? Daarom introduceert Mediawijzer.net het spel: MediaMasters. Een spannend, levensecht spel dat in de klas en in de media wordt gespeeld. Hierbij moeten leerlingen overleggen, samenwerken, zelf media maken en inzicht hebben in wat er speelt. Ook moeten ze bewust omgaan met vragen als: wat is echt en wat niet? Is iedereen te vertrouwen? Wat vertel je over jezelf? Alle leerlingen laten zien hoe mediawijs ze zijn en ontvangen na afloop hun officiële Media Master.

Lees meer op mediamasters2011.nl

VorigeMobiele telefoons op scholen kans of bedreiging
VolgendeSubsidieregeling scholing overblijfmedewerkers met een jaar verlengd
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter