Geef je mening over de nieuwe onderbouwsite via de community

De Kennisnet Kidswebsite voor groep 1-2-3 gaat veranderen! Een goed moment om jou te vragen wat je nou écht belangrijk vindt voor de nieuwe website voor deze doelgroep. Daarom nodigen we je uit om mee te praten in de community. Wat vind je goed aan het nieuwe ontwerp van de onderbouwsite, wat kan beter of wat moet anders? Jij hebt er invloed op!

Kennisnet is zojuist gestart met de ontwikkeling van een nieuwe website voor kinderen in groep 1, 2 en 3. Deze wordt geleidelijk en met grote zorgvuldigheid ontwikkeld en uitgebouwd. Door mee te doen in de community kun je bijdragen aan de ontwikkeling van de nieuwe website voor de onderbouw, die in het najaar wordt gelanceerd. Je kunt direct reageren op het ontwerp of op opmerkingen van collega's, discussiëren of ideeën aandragen hoe het ontwerp verder kan worden ontwikkeld, verbeterd of aangepast. Uiteraard neemt Kennisnet de input uit de community mee in de verdere ontwikkeling van de nieuwe site.

Bezoek de community

Neem eens een kijkje in de community of log direct in om mee te praten. Inloggen kan snel en eenvoudig via http://getsatisfaction.com/kennisnetkids; je krijgt dan direct toegang.

Terugkoppeling reacties community

Regelmatig vindt terugkoppeling plaats van jullie reacties en suggesties via de community. Kennisnet communiceert de resultaten hiervan via de communitysite. Lees de eerste rapportage via company update, die naar aanleiding van de reacties op de eerste topics (vragen/onderwerpen) is verschenen.Community


In de community bespreken we bijvoorbeeld:

- Welke onderwerpen, ontwikkelingen en trends moeten aan bod komen op de nieuwe site? Waaraan moet wel of geen aandacht worden besteed?

- Hoe kan de site beter aansluiten bij jouw wensen en behoeften en die van het jonge kind/leerling?

- Daarnaast heb je de mogelijkheid om de nieuwe site te bekijken en te testen.

Vanuit Kennisnet stellen we wekelijks nieuwe vragen, waarop we graag jouw reactie in de community zien. Daarnaast willen we je vragen om ook zelf nieuwe topics te starten en daar met andere leerkrachten, ouders en professionals over te discussiëren. Wil je de voortgang van een of meerdere onderwerpen volgen, dan kun je onder elk topic de knop 'follow' aanklikken. Je krijgt dan een email, zodra een communitylid een nieuwe reactie heeft gegeven op het betreffende topic.

Doe je mee?

We zijn benieuwd naar jouw mening en ideeën! Meld je aan via http://getsatisfaction.com/kennisnetkids. En attendeer ook collega's, ouders en professionals op de mogelijkheid om mee te praten over de nieuwe website voor de onderbouw via de community!

Ga direct naar:

- community onderbouwsite

- eerste rapportage via company update

VorigeIn een wereld zonder pen en papier
VolgendeTessas Top Webtips voor in de les vakantie
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter