Netwerkleren stimuleert reflectie op eigen handelen. Met netwerkleren kan de eigen (dagelijkse) onderwijspraktijk sterk verbeterd worden. Voorbeelden van anderen werken inspirerend. Omdat veel scholen worstelen met de vraag hoe je een succesvol leernetwerk opzet, heeft het Ruud de Moor Centrum de Toolkit Netwerkleren voor het PO ontwikkeld.

Deze bieden concrete handvatten voor het opstarten, versterken of verbreden van leernetwerken en de verankering van de opbrengsten. De Toolkit bestaat uit een transparante doos met kleurrijke tools, gemaakt in samenwerking met een aantal scholen. Zie ook het inspiratiespel. In mei start een pilot voor maximaal 200 scholen, die na aanmelding de toolkit gratis toegestuurd krijgen.

VorigePopplet interactieve mindmaptool
VolgendeLekkerste school van Nederland bekend
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter