Team hogeschool verslaat universiteiten

Saxion is gisteren op de eerste plaats geeindigd bij de nationale wetenschapsquiz van Kivi Niria, in de categorie studenten, zo meldt de hogeschool.

De quiz werd gehouden op de Universiteit Twente. Het team, met leden van de studentenverenigingen Ident (Crime Science) en Sterck (IPO), versloeg de teams van alle technische universiteiten in Nederland en het enige andere hbo-team, dat van SV Archimedes (Werktuigbouwkunde, Saxion).

Er waren vragen over nanotechnologie, biologie en wiskunde maar ook over het effect van Social Media. De winnaars (Anneloes Bork, Denise Foppen, Mart Holle, Timme Dankers en Yvo Romp) gaven aan een geweldige ervaring te hebben gehad.

Nationale Onderwijsgids

VorigeIselinge Hogeschool scoort derde plaats op Landelijke Finale Voorleeswedstrijd Pabos
VolgendeBrief van schoolbesturen aan VF heeft effect
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter