Eerste inzending lenteopdracht binnen nog 2 weken te gaan

Bij de Kennisnet-redactie is de eerste inzending van de groepsopdracht van het lente-eiland binnengekomen. Basisschool De Brök in Meers heeft een groeigrafiek van hun siererwt en leuke fotos ingestuurd! Tot 1 juni kun jij ook nog meedoen en kans maken op een digitale microscoop.

Meer informatie over het lente-eiland

Op het lente-eiland verzamelen leerlingen spelenderwijs elementen die nodig zijn om een plant te laten groeien. Naast deze online spellen is er dus ook een uitdaging voor ín de klas. Houd samen met je leerlingen bij hoeveel jullie echte bloem groeit. Maak het mooiste verslag, bijvoorbeeld in foto of video, en win een digitale microscoop.

Bekijk de groepsopdracht op lente.kennisnet.nl

Meer informatie over het lente-eiland

Download de flyer en groeigrafiek voor de wedstrijd (pdf)

VorigeBeeldmateriaal voor in je les
VolgendeVierde Leermiddelenmonitor verschenen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter