Inspiratie opdoen in de zomervakantie met Summerschool

Kennisnet wil jouw zomervakantie een extra dimensie geven en biedt daarom in augustus een inspirerend en innovatief programma: de Summerschool 2011. De themas van dit jaar zijn '21st century skills; leren en opleiden voor de wereld van straks' en 'Ruimte voor ict; architectuur van het (nieuwe) leren'. Aanmelden kan gratis via summerschool.kennisnet.nl.

Bij het thema '21st century skills' wordt voornamelijk antwoord gegeven op de vraag: "Waar moeten we rekening mee houden bij het ontwikkelen van een visie op leren en opleiden in de 21ste eeuw?". Het programma 'Ruimte voor ict' geeft meer duidelijkheid over het afstemmen van de fysieke ruimte en de ict-infrastructuur, zodat zij samen zorgen voor een goed lopend onderwijsproces. De Summerschool geeft de gelegenheid om bij verschillende toonaangevende en innovatieve bedrijven een kijkje te nemen. Het programma wordt afgesloten bij Kennisnet, in De Verdieping.

Heb je interesse? Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op summerschool.kennisnet.nl. Daar vind je ook meer informatie over de thema's. Deelname aan een van de 2-daagse programma's is gratis. Met eventuele vragen kun je contact opnemen via binnendienst@kennisnet.nl of bel 0800-3212233.

VorigeGrenzen overschrijden of niet
VolgendeVereniging Art.1 wordt Art.1 kenniscentrum discriminatie Nederland
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter