Een leerling van het ROC Mondriaan in Den Haag is door zijn stagebedrijf weggestuurd na het plaatsen van een beledigend bericht op de sociale netwerkwebsite Twitter, zo meldt radiozender Funx.

De stagiair wenste via Twitter alle medewerkers van het bedrijf waar hij stage liep een ernstige ziekte toe. De marketingafdeling van het bedrijf zag het bericht en een uur later was de eerstejaars ontslagen. De leerling had op dat moment 9,5 week van een 11-weken durende stage achter de rug.

Het ROC Mondriaan wil niet zeggen wie de student is, of om het om een jongen of meisje gaat. Wel waarschuwde de onderwijsinstelling via datzelfde Twitter leerlingen om voorzichtig te zijn met het plaatsen van berichten. Iedereen kan tenslotte meelezen.

Nationale Onderwijsgids

VorigeDe nieuwe powerpoint
VolgendeMBO Informatie encyclopedie gelanceerd
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter