Vandaag live te volgen Vlootschouw Opbrengsten van ict in het onderwijs

Op donderdag 21 april vindt in het Beatrixgebouw in Utrecht de Vlootschouw van Kennisnet plaats voor docenten, onderzoekers, managers, directies, overheid en bedrijfsleven. Onder leiding van dagvoorzitter Roderik van Grieken zullen de ruim 600 deelnemers kennis nemen van de meest actuele inzichten over wat werkt met ict in het onderwijs. Er zijn twee keynotes, van dr. Alfons ten Brummelhuis Wat werkt met ict? Hoofd Onderzoek, Kennisnet en dr. Harry van Vliet Eigenwijs met media, lector Crossmedia Business, Hogeschool Utrecht, ronde tafel bijeenkomsten, een galerij met een overzicht van experimenten in het primair onderwijs en een veelbelovend debat. De directeur van Kennisnet, Toine Maes, zal de conferentie beindigen met een slotwoord.

U kunt de conferentie ook live volgen via internet.

VorigeVeilig internetten met Google
VolgendeDe waarde van een opleiding
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter