Wat is jouw wens voor de wereld

Wishes for the World laat alle kinderen van groep 1 t/m 8 nadenken over hun wens voor de wereld! Deze wensen worden op een kaartje geschreven. De kaartjes worden bevestigd aan een poppetje dat de kinderen zelf hebben aangekleed. Door de handjes van de poppetjes te verbinden ontstaat een slinger. Deze slinger hangt u op in uw school. Via de website van Kids Moving the World worden alle slingers virtueel met elkaar verbonden.


Schoolmaaltijd per ingezonden wenspoppetje


De wenspoppetjes worden door kinderen in Nederland en kinderen in Malawi gemaakt. Voor elk ingezonden wenspoppetje doneert Kids Moving the World één schoolmaaltijd ter waarde van 0,20 aan het School Feeding project van het World Food Programme.

Op de Whishes for the World zijn ook de wenspoppetjes van andere kinderen in Nederland te bewonderen.

VorigeHelft leerlingen groep 8 weet niet waar Utrecht ligt
VolgendeFractieleiders bij onderwijsmanifestatie op 9 februari in Nieuwegein
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter