Regionale bijeenkomsten Vijf jaar LEA

De Lokale Educatieve Agenda bestaat vijf jaar. Op veel plekken is lokale samenwerking in de vorm van de LEA succesvol gebleken, op andere plekken is men nog zoekende naar de juiste vorm. Veel gemeenten en schoolbesturen bezinnen zich na een eerste LEA-periode op de doelen voor de komende jaren: in het verander(en)de economische en politieke klimaat is dit een uitdagende klus. In regionale bijeenkomsten maken gemeenten en schoolbesturen in 2011 gezamenlijk een pas op de plaats. Waar staan we na vijf jaar LEA? Wat hebben we bereikt? En vooral: wat zijn belangrijke speerpunten voor de komende periode?
In het voorjaar van 2011 vinden twee regiobijeenkomsten plaats:

10 mei 2011: Noord- en Zuid-Holland
24 mei 2011: Noord-Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel)
In het najaar vinden bijeenkomsten plaats voor de regios Midden- en Zuid-Nederland. Wij vragen samenwerkende gemeenteambtenaren en schoolbestuurders om zich, indien mogelijk, gezamenlijk voor de regiobijeenkomst aan te melden. Deelname aan deze regiobijeenkomsten is kosteloos.
Aanmelden Als u een regiobijeenkomst wilt bijwonen, kunt u zich tot en met 31 maart aanmelden via de website van de Lokale Educatieve Agenda. Oberon neemt kort na aanmelding contact met u op voor verdere gegevens.

VorigeLedenbijeenkomst PO Raad steunt verdere acties tegen bezuinigingen
VolgendeVerontrustende signalen bekosting functiemix
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter