Schrijf u in voor de conferentie Vlootschouw Opbrengsten van ICT in het onderwijs

Op 21 april 2011 organiseert Kennisnet een bijzondere conferentie in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs Utrecht: de Vlootschouw, Opbrengsten van ICT'. Kennisnet stimuleert onderzoek naar rendement van ict in het onderwijs en werkt daarbij samen met een breed netwerk van onderzoekers. De conferentie is een ontmoetingsplaats voor onderwijsprofessionals, wetenschappers, onderzoekers en beleidsmakers die zich inzetten voor onderwijskwaliteit en willen weten hoe ict daar aan kan bijdragen. De onderzoekers die in het afgelopen jaar betrokken waren bij de uitvoering van onderzoek presenteren de meest actuele inzichten over wat wel en wat niet werkt met ict in het onderwijs. Wij nodigen u van harte uit om bij deze bijzondere dag aanwezig te zijn. Bekijk het programma en meld u nu kosteloos aan via http://onderzoek.kennisnet.nl/conferenties

VorigeTools en betere tools
VolgendeGeen nieuwe CAO primair onderwijs 2011
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter