Kennisnet ondersteunt onderwijsinstellingen in het mbo die zich afvragen of de inzet van hun ict-toepassingen voldoet aan de verwachtingen en gestelde doelen en dus meerwaarde biedt. Dit gebeurt in het kader van de stimuleringsregeling Experimenten met ict in het mbo (EXMO).

Dien uw voorstel in
Vraagt u zich af of de inzet van een bepaalde ict-toepassing in uw eigen instelling meerwaarde biedt? Dan nodigen wij u uit om een eigen voorstel in te dienen. Kennisnet helpt u vervolgens bij het vervolgtraject, u krijgt desgewenst feedback op en hulp bij verdere aanscherping van uw voorstel. Wanneer uw voorstel wordt gehonoreerd wordt er, onder regie van Kennisnet, een kleinschalig onderzoek uitgevoerd. Uw instelling ontvangt een bijdrage van Kennisnet in de kosten die gemaakt worden om het onderzoek mogelijk te maken.

Meer informatie op http://mbo.kennisnet.nl/1295/stimuleringsregeling-exmo-reageer-voor-22-maart

VorigeProjectbureau Kwaliteit lanceert dvd Kijken naar opbrengsten in het speciaal onderwijs
VolgendeUitreiking Nationale Onderwijsprijs in NEMO
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter