Kennisnet.nl populairste website van het jaar

Kennisnet.nl is uitgeroepen tot populairste website van het jaar in de categorie Educatie. Dat is gisteravond tijdens een feestelijke awardshow bekendgemaakt. Van de dertien genomineerde websites van educatieve instellingen kreeg Kennisnet.nl de meeste stemmen van bezoekers.

Toine Maes, algemeen directeur van Kennisnet, reageert verheugd op het winnen van de prijs: Het is voor ons van belang om door een goede dialoog onderwijsprofessionals blijvend van dienst te zijn; met toegankelijke informatie en expertise over zowel de huidige mogelijkheden van ict, als de toekomstige ontwikkelingen. De award voor populairste site van het jaar is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn en een aansporing om op de ingeslagen weg door te gaan. Namens Kennisnet wil ik iedereen bedanken die op onze site gestemd heeft. We zullen er alles aan doen om dit vertrouwen waar te maken.

Ict in het onderwijs
Kennisnet.nl richt zich op (ict-)managers en docenten in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs die ict op een effectieve en efficinte manier in willen zetten. De bezoeker vindt er onder meer onderzoeksrapporten naar het gebruik van ict in het onderwijs, informatie over innovatieve projecten en hulpmiddelen bij het gebruik van digitaal leermateriaal.

Blijven verbeteren
Het winnen van de Website van het Jaar award is voor Kennisnet een extra stimulans om de site nog verder te verbeteren. Zo staan er voor volgend jaar tal van verbeteringen in opzet en techniek gepland om de site nog aantrekkelijker te maken. Met uiteraard als doel nog beter aan te sluiten bij de wensen van de gebruikers.

VorigeMeer computers in het onderwijs
VolgendeRegels havo scholen te stringent voor vmbo leerlingen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter