Les in restaurant voor basisschoolleerlingen Eede

De veertig leerlingen van basisschool Sint Jozef in Eede krijgen vanaf maandag les in restaurant L'Herberie, zo meldt Omroep Zeeland. Ze kunnen niet meer terug naar hun school die vorige week door brand in het naastgelegen dorpshuis zwaar is beschadigd.

Dinsdag tekenen de gemeente Sluis en restaurant L'Herberie het tijdelijke huurcontract. Bij het restaurant is een zalencentrum waar verschillende lokalen ingericht kunnen worden.

Vanaf woensdag wordt met behulp van de ouders de nieuwe school ingericht. Bijna de hele inventaris van de school is verloren gegaan bij de brand. Schriften, boeken en meubilair zijn opnieuw besteld. De Sint Jozefschool verwacht in elk geval tot de zomervakantie in restaurant L'Herberie aan de Rijksweg door te brengen.

Nationale Onderwijsgids

VorigeKans op openbaar voortgezet onderwijs in Barneveld
VolgendeScholen Overbetuwe in slechte staat
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter