Op het weblog Tussen Kunst en Kids Lessen van Femke Goedhart worden wekelijks gratis kunstopdrachten en tips voor leerkrachten geplaatst. Deze week vind je er lesmateriaal over internetkunst voor groep 8 met vragen, opdrachten en leerdoelen.

Over het blog Tussen Kunst en Kids Lessen: De opdrachten op dit blog willen leerlingen kennis laten maken met beeldende kunst. Naar aanleiding van de open vragen kan er een klassengesprek worden gestart. Er zijn geen goede of slechte antwoorden. Ze zijn er puur om discussie te starten of leerlingen te laten nadenken over wat ze hebben gezien. Hierbij kunnen bijvoorbeeld goed de denkhoeden van De Bono worden gebruikt. De leerdoelen onderaan de opdracht zijn een hulp om eventueel de opdracht te kunnen laten aansluiten bij andere lessen.

VorigeAfspraken over gevolgen bezuiniging passend onderwijs
VolgendeGebruik toetsen voor afstemmen onderwijs, niet om kwaliteit van de school te meten
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter