Het bestuur van de PO-Raad vraagt de leden tijd te reserveren voor een mogelijke extra Algemene Ledenvergadering van de PO-Raad op woensdag 11 januari 2012 van 14.00 tot 16.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht.
De ALV van 1 december 2011 heeft aan het bestuur van de PO-Raad gevraagd om met de bewindslieden van OCW het gesprek voort te zetten over een bestuursakkoord. De ALV heeft aangegeven welke elementen in een bestuursakkoord herkenbaar zouden moeten zijn. Met deze opdracht is het bestuur nu in overleg met de minister.
Mocht dat tot een goed resultaat leiden, dan zal op 11 januari 2012 een extra ALV worden georganiseerd waarin u gevraagd wordt om het bestuursakkoord te bekrachtigen. Het bestuur hoopt hier begin volgende week helderheid over te hebben en u nader te informeren. Omdat een extra ALV mogelijk op zo korte termijn gaat spelen, vragen wij u alvast tijd in uw agenda te reserveren.

VorigeSocial media als middel om ouders te betrekken bij school
VolgendeInternet en omas
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter