25 studenten van Inholland maken reizend door de Randstad 72 uur non-stop radio vanuit een Glazen Studentenbus. De Glazen Studentenbus staat op 13 december in Den Haag, op de 14de in Rotterdam en op de 15de in Haarlem.

Op elke locatie wordt 24 uur lang radio gemaakt voor Serious Request en het goede doel: het Rode Kruis. De opening in Den Haag wordt gedaan door Boris van der Ham (D'66), Anne-Wil Lucas (VVD) en Tanja Jadnanansing (PvdA) en Doekle Terpstra, voorzitter CvB Inholland.

Ieder uur wordt er tevens een opdracht uitgevoerd. Tijdens de uitzendingen werkt het studententeam samen met gast-dj's van onder andere 3FM, SlamFM, Veronica, Decibel, Q-music en het oude Kink FM. Het evenement wordt voor en door studenten georganiseerd en uitgevoerd. Er worden verschillende optredens uitgevoerd, waaronder L4. Daarnaast is er op elke locatie een feest of borrel waar gezelligheid voorop staat.

De 25 radiostudenten van Inholland organiseren de Glazen Studentenbus om geld in te zamelen voor Serious Request. Na twee keer het Glazen Studentenhuis georganiseerd te hebben in Haarlem waren de studenten van Inholland toe aan een nieuwe actie om de vorige te overtreffen. De Glazen Studentenbus wordt georganiseerd door een project- en productieteam bestaande uit 25 studenten van drie locaties.

Het inzamelingsidee is in 2009 ontstaan en bedoeld om studenten een rele en goede ervaring op te laten doen met behulp van de meest actuele media-instrumenten, met steun van professionals van Hogeschool Inholland.

Nationale Onderwijsgids

VorigeOnderwijs in perspectief
VolgendeAlmeerse basisschool De Droomspiegel wint hoofdprijs in First Lego League Flevoland
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter