Wat weten we over ict en rekenen in het basisonderwijs?

Publicatie 34 in de Kennisnet Onderzoeksreeks neemt rekenprogramma’s onder de loep. Er zijn steeds meer rekenprogramma’s beschikbaar, voornamelijk programma’s om sommen mee te oefenen en te automatiseren, maar ook programma’s waarbij leerlingen zelf op zoek gaan naar oplossingen van rekenvraagstukken. Deze publicatie gaat over de effectiviteit van dit soort programma’s.

De inzichten uit dit onderzoek zijn overigens niet alleen van belang voor leraren die rekenonderwijs geven. Ze zijn zeker ook van waarde voor leraren in andere vakgebieden, voor onderwijsadviseurs en voor ontwikkelaars van digitaal leermateriaal.

Download Wat weten we over ict en rekenen in het basisonderwijs

Bestel gratis een exemplaar

VorigeOver creativiteit op school
VolgendeALV wil dat PO-Raad gesprek bestuursakkoord voortzet
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter