Kennisnet sluit project 21 Learners af met slotdebat op De Onderwijsdagen

Om meer inzicht te krijgen in de rol van 21st century skills in het onderwijs heeft Kennisnet de afgelopen maanden samengewerkt met 21 jongeren, de 21 Learners. Samen met de jongeren heeft Kennisnet gekeken hoe technologie hun leven beïnvloedt en wat dit betekent voor de manier waarop ze leren. De 21e eeuw vraagt namelijk om aangescherpte competenties, die noemen we de 21st century skills. Voorbeelden van deze competenties zijn creativiteit, samenwerken en ict-geletterdheid. Op 8 november, tijdens Dé Onderwijsdagen in de Jaarbeurs in Utrecht, wordt het project 21 Learners afgerond met een slotdebat dat om 13:45 uur aanvangt en waar pittige stellingen over het onderwijs zullen worden voorgelegd. Discussieer ook mee online in de 21st century skills LinkedIn groep.

VorigeSlotdebat op De Onderwijsdagen
VolgendeTijdlijn als digibordles
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter