Woordfoto woordenschat ontwikkelen met fotos

Op Woordfoto.nl vind je verzamelingen foto's die je gratis kunt inzetten voor educatief gebruik, bijvoorbeeld bij themawerk of op het digibord! De oprichters, Ard en Annerieke Huizinga (o.a. bekend van Kleuternetwerk), hopen met Woordfoto een bijdrage te kunnen leveren aan de woordenschatontwikkeling:

Woorden hebben kracht, maar beelden spreken vaak voor zich. En nóg leuker: Beelden laten kinderen spreken. Niet voor niets zijn praatplaten en prentenboeken mateloos populair in het onderwijs aan peuters en kleuters. Woordfoto.nl voegt een extra dimensie toe, namelijk de realiteit. Door samen foto's te bekijken komen kinderen in aanraking met situaties en voorwerpen uit de werkelijkheid.

VorigeDiscussieren of vergaderen met Tricider
VolgendeKennis scholenbouw bij elkaar in waaier
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter