Vanaf 7 december zal op de kinderwebsite van Kennisnet het Feestdageneiland online komen, gewijd aan de kerstdagen en oud en nieuw. Op dit eiland kun je meedoen aan een bijzondere wedstrijd. Gezien de omvang van deze wedstrijd, kondigen we de inhoud ervan nu alvast aan, zodat leerkrachten eventuele voorbereidingen kunnen treffen.

Wedstrijd: maak met je klas een eigen kerstverhaal

Wil je creatief aan de slag voor de kerstdagen? Wij zijn op zoek naar originele kerstverhalen, in welke mediavorm dan ook. Jouw kerstverhaal kan dus in de vorm van een filmpje, een strip, een presentatie, een podcast, of in wat voor vorm dan ook gecreëerd worden. Dit is een activiteit die met de hele klas gedaan kan worden. Vanaf 7 december zullen de details van deze wedstrijd, zoals de te winnen prijzen, bekend worden gemaakt.