Aramis AlleeWonen, de woningcorporatie in Roosendaal, mag zich Beste leerbedrijf 2011 noemen. De woningcorporatie werd vrijdag tijdens een feestelijke bijeenkomst in Bussum gekozen uit 64 genomineerde leerbedrijven.

Kenniscentrum ECABO schrijft jaarlijks deze verkiezing uit in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen.

Fieke Blankenstijn van Aramis AlleeWonen: "Wij willen een maatschappelijke functie hebben en jongeren zoveel mogelijk kansen geven om zich te ontwikkelen. Daarom hebben we door de hele organisatie heen, op alle plekken, mogelijkheden gecreerd voor stages."

De vakjury, met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en het onderwijs, waardeert het innovatieve opleidingsbeleid, dat aankomend talent aantrekt en stimuleert.

De prijs bestaat uit een sculptuur en een bedrag van 2.500 euro. Het bedrag is bestemd voor een maatschappelijk relevant onderwijsproject. Daarnaast gaat Aramis AlleeWonen het opnemen tegen de leerbedrijven van de andere kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven in de landelijke strijd om de titel Leerbedrijf van het jaar.

Zeventien kenniscentra vaardigen hiervoor een genomineerde af.

De andere finalisten waren Philips Werkgelegenheidsplan uit Eindhoven en Dienst Openbare Bibliotheek Den Haag. Vandaag is ook de prijs uitgereikt voor Beste praktijkopleider 2011. Deze prijs ging naar Lies Vos van woningcorporatie Nijestee in Groningen. Meer informatie op www.ecabo.nl.

Nationale Onderwijsgids

VorigeBeste stagebedrijf 2011 Aramis AlleeWonen
VolgendeSpam
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter