Het World Education Forum (WEF) wil het aantal kinderen dat wereldwijd toegang heeft tot onderwijs vergroten. De PO-Raad vraagt scholen en schoolbesturen om de doelen van het WEF te ondersteunen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.worldeducationforum.com/nl.
In Nederland gaan elke dag 1,6 miljoen kinderen naar scholen voor basisonderwijs of speciaal onderwijs. Dat vinden wij heel gewoon. U en de schoolteams zetten zich in om het onderwijs voor deze kinderen verder te verbeteren. Maar wereldwijd hebben 80 miljoen kinderen helemaal geen toegang tot onderwijs, miljoenen kinderen tussen de 4 en 14 jaar worden gedwongen tot kinderarbeid. De initiatiefnemers van WEF vinden het de hoogste tijd dat iedereen met hart voor onderwijs in actie komt, omdat onderwijs een recht is voor ieder kind. Zij vragen daarbij uw steun.
De PO-Raad ondersteunt de doelstelling van WEF en brengt hun initiatief graag bij u onder de aandacht.
Lees de brief van het World Education Forum

VorigeLeraar van het Jaar word je niet zomaar
VolgendeTalen spreken met Intervue
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter