Bas Habets nieuwe ambassadeur beroepsonderwijs

Tijdens het tiende Uitblinkersgala mbo in Amsterdam is Bastiaan Habets gekozen tot Landelijk Ambassadeur Beroepsonderwijs 2011. Dat meldt de MBO Raad, de sectorraad voor het middelbaar beroepsonderwijs.

Habets werd gekozen uit in totaal 49 uitblinkers, die allemaal genomineerd werden omdat ze tijdens hun opleiding of stage iets extra's brachten. De jury was vooral vol lof over de sociale betrokkenheid van de student Sport en Beweging aan ROC Kop van Noord-Holland.

Meer dan 17.000 mbo-leerlingen brachten een stem uit op hun favoriete uitblinker. De beste tien uitblinkers presenteerden zich dinsdag op het gala met fimpjes voor de jury, die bestond uit Lodewijk Asscher, wethouder en locoburgemeester Amsterdam, Preston Henshuijs, bestuur JOB en Bernard Koekoek, vicevoorzitter van FNV Jong.

Prinses Maxim was aanwezig om de trotse Habets de ambassadeursaward te overhandigen.

Nationale Onderwijsgids

VorigeHilversumse school wint Balans Award 2011
VolgendeTechniek proefjes
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter