Welke onderwijs ondersteuner is een taart waard

Op donderdag 3 november organiseert Abvakabo FNV de Dag van het Onderwijs Ondersteunend Personeel. Op die dag worden concirges, amanuenses en administratief medewerkers in het zonnetje gezet voor het belangrijke werk dat zij dagelijks op scholen verrichten.

Collega's, leerlingen of familieleden van leerlingen kunnen hun favoriete onderwijsondersteuner opgeven.

Abvakabo FNV vindt het belangrijk om deze werknemers van scholen extra waardering te geven. Zij zorgen mede voor goed onderwijs, een goed lopende organisatie op scholen en daarmee voor de toekomst van leerlingen. En dat mag wel eens wat extra aandacht krijgen vindt de bond.

Onderwijsondersteuners die het afgelopen jaar extra goed werk hebben verricht, die wel eens wat extra waardering kunnen gebruiken of die buitengewoon gewaardeerd worden door collega's en leerlingen, maken kans op een taart.

Opgeven kan via www.abvakabofnv.nl/ooptaartactie. De 100 eerste en best onderbouwde inzendingen krijgen op donderdag 3 november een taart bezorgd, waarvan directe collega's mee kunnen genieten.

Nationale Onderwijsgids

VorigePO Raad start schooleiderskamer
VolgendeDenken over de toekomst
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter