Op de website Kenny van Kennisnet (voor groep 1, 2 en 3) vind je vanaf 22 april 2013 veel nieuwe spelletjes, filmpjes en kleurplaten over dieren en de natuur! Dit materiaal wordt via Kenny aangeboden door een samenwerking met WNF-Bamboeclub en Naturalis. Ga ermee aan de slag op Kenny.nl!

WNF-Bamboeclub
WNF-Bamboeclub is de kleuterclub van het Wereld Natuur Fonds. Via de club kunnen kinderen van 3 tot 6 jaar op speelse wijze kennis maken met wilde dieren. WNF-Bamboeclub deelt het volgende materiaal via de website van Kenny:

filmpjes met PipaPanda en haar vriendjes
spelletje Dierenverstoppertje
kleurplaten

Naturalis
Het Naturalis Biodiversity Center is een onderzoeksinstituut en natuurhistorisch museum in Leiden. Via n-kids biedt Naturalis een club voor kinderen van 6 t/m 12 jaar oud die van de natuur en van dieren houden. Naturalis deelt het volgende materiaal via de website van Kenny:

memoryspel
schuifpuzzel
ontwijk de eieren
walvissenspel
kleurplaten

Over Kenny
Kenny.nl is een website voor groep 1, 2 en 3. De site biedt educatief, digitaal lesmateriaal zoals educatieve games, filmpjes en prentenboeken die aansluiten bij de leerdoelen van groep 1, 2 en 3. Handig voor op het digibord én thuis, maar vooral ook leuk en leerzaam voor peuters en kleuters. Kennisnet werkt samen met andere partijen, zoals WNF-Bamboeclub en Naturalis, voor de invulling van Kenny. De website is onderdeel van Kennisnet Kids.

 
Bezoek de website