Op de website Kenny van Kennisnet (voor groep 1, 2 en 3) vind je vanaf 22 april 2013 veel nieuwe spelletjes, filmpjes en kleurplaten over dieren en de natuur! Dit materiaal wordt via Kenny aangeboden door een samenwerking met WNF-Bamboeclub en Naturalis. Ga ermee aan de slag op Kenny.nl!

WNF-Bamboeclub
WNF-Bamboeclub is de kleuterclub van het Wereld Natuur Fonds. Via de club kunnen kinderen van 3 tot 6 jaar op speelse wijze kennis maken met wilde dieren. WNF-Bamboeclub deelt het volgende materiaal via de website van Kenny:

filmpjes met PipaPanda en haar vriendjes
spelletje Dierenverstoppertje
kleurplaten

Naturalis
Het Naturalis Biodiversity Center is een onderzoeksinstituut en natuurhistorisch museum in Leiden. Via n-kids biedt Naturalis een club voor kinderen van 6 t/m 12 jaar oud die van de natuur en van dieren houden. Naturalis deelt het volgende materiaal via de website van Kenny:

memoryspel
schuifpuzzel
ontwijk de eieren
walvissenspel
kleurplaten

Over Kenny
Kenny.nl is een website voor groep 1, 2 en 3. De site biedt educatief, digitaal lesmateriaal zoals educatieve games, filmpjes en prentenboeken die aansluiten bij de leerdoelen van groep 1, 2 en 3. Handig voor op het digibord én thuis, maar vooral ook leuk en leerzaam voor peuters en kleuters. Kennisnet werkt samen met andere partijen, zoals WNF-Bamboeclub en Naturalis, voor de invulling van Kenny. De website is onderdeel van Kennisnet Kids.

Naar de website

VorigeMaak je eigen topografieboekjes
VolgendeIk en Geld 2013
Reacties (0)

Er zijn bij dit lesidee nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter