Het Legermuseum is druk bezig met de toekomst: het museum gaat samen met het Militaire Luchtvaart Museum op in een toonaangevend laagdrempelig museum voor een breed publiek. Het nieuwe Nationaal Militair Museum zal per eind 2014 gevestigd worden op het terrein van de voormalige vliegbasis Soesterberg. Natuurlijk moet er voor die tijd nog veel gebeuren, zoals het ontwikkelen van een interactief, educatief en aantrekkelijk onderwijsprogramma. Om dit zo goed mogelijk op te zetten, zoeken wij leerkrachten die met ons mee willen denken. Want wie weet nou beter wat het museum moet bieden dan de mensen die er zelf gebruik van maken?

Daarom organiseert het museum gesprekken waarin wij met u over diverse onderwerpen van gedachten willen wisselen. Denk hierbij aan het aanbod van de lesstof en de manier van presenteren, en praktische onderwerpen zoals, vervoer, reistijd en kosten.
Op woensdag 15 februari vindt het gesprek voor het basisonderwijs plaats, om 15.30 uur in het Legermuseum in Delft.

Als dank voor uw deelname ontvangt u van ons een leuke attentie en uiteraard een onkostenvergoeding. Mocht u interesse hebben om deel te nemen, meldt u zich dan voor 12 februari aan bij L.Hoogerdijk@legermuseum.nl. Vermeld bij uw aanmelding uw naam, school en groep/klas, en geef aan of u (een van) de musea eerder bezocht heeft. Wilt u meer informatie? Kijk dan op http://www.legermuseum.nl, bellen kan ook: 015-2150548.

Naar de website

VorigeWebquest erfgoededucatie voor VO
VolgendeHierbij het Klokhuis Kijkoverzicht van maart 2012
Reacties (0)

Er zijn bij dit lesidee nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter