In een missie om het rekenen leuker te maken werd als experiment het spel Homework Superstar gelanceerd. Al snel kreeg het spel een vaste groep spelers en ging het aantal van 0 naar 50.000 in enkele maanden.

Op basis van onderzoek, gesprekken met leerlingen, docenten en ouders is het spel verbeterd en als TafelsOefenen.nu gelanceerd.

Het oefenen van tafels is voor veel leerlingen lastig, en de huidige oplossingen zijn vaak saai, suf en daardoor minder effectief. TafelsOefenen.nu biedt gratis rekenspelletjes aan waar op leuke en effectieve wijze geoefend kan worden met rekenen.

Tafels oefenen, plus sommen en min sommen. De rekenspelletjes zijn zo ontworpen dat de speler continu in beweging blijft. Hierdoor wordt de speler op een natuurlijke wijze gestimuleerd steeds sneller en beter te rekenen.

Het oefenen van tafels, of andere rekensommen gebeurt normaliter met werkbladen. De rekenspelletjes op TafelsOefenen.nu zijn vele malen leuker, effectiever en gratis!

Zet het in voor jouw leerlingen of kinderen, en deel de site met vrienden, collega’s en families. Veel speel en rekenplezier!

Naar de website

VorigeGratis diplomamaker
VolgendeGratis inspirerend online onderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit lesidee nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter