Met de Diplomamaker kun je online een diploma of oorkonde samenstellen. Je bepaalt zelf de tekst, de rand, de afbeelding en natuurlijk het lettertype. Handig voor op school, maar natuurlijk ook voor een kinderfeest of andere gedenkwaardige dag thuis! Diplomamaker.nl is een initiatief van Sipke Kloosterman en maakt deel uit van het POLS Netwerk.

Tekst (1)
De titel, naam, het commentaar, onderschrift en datum kun je zelf wijzigen door met de muis in het tekstvak te gaan staan.

Lettertypes (2)
De lettertypes die op je computer staan laden zich automatisch in de Diplomamaker. Klik op het pijltje om alle lettertypes te zien en kies met de muis het gewenste lettertype.

Afbeeldingen (3)
Je kunt een keuze maken uit de afbeeldingen die standaard in de Diplomamaker zitten, maar het is ook mogelijk eigen plaatjes of foto’s toe te voegen. Klik op 'Blader' om een afbeelding te zoeken op je computer en klik daarna op 'Uploaden' om de foto toe te voegen aan het diploma. Kijk ook eens op http://phillip-martin.yurls.net

De maximale grootte van een afbeelding is 430 x 280 pixels. Hoewel de foto's met een ander formaat automatisch worden aangepast, is het aan te bevelen het aangegeven formaat zoveel mogelijk aan te houden. Dit komt de kwaliteit van de afbeelding op het diploma ten goede.

Naar de website

VorigeSpel: leer meer over molens
VolgendeGratis tafels oefenen
Reacties (1)
Gebruiker
Axel
2-3-2023

Super leuk

Laat een reactie achter