Neem deel aan dit leertraject en leer van andere scholen

Wilt u graag leren van andere scholen? Vier Expertscholen bieden komend schooljaar binnen het programma Ontwikkelkracht een leertraject aan. De leertrajecten die worden aangeboden zijn: ‘Een leven lang lezen’, ‘Een passend onderwijsaanbod voor iedere leerling’, ‘Ontdek de kracht van formatief handelen’ en ‘Samen werken aan effectieve lessen op basis van wetenschappelijke inzichten’. Aanmelden kan tot en met 28 juni 2024.

Veel scholen in Nederland bezitten een schat aan expertise en ervaring over wat wel en niet werkt. Alleen blijft deze kennis vaak binnen de school en wordt deze niet gedeeld met andere scholen. De pijler Expertscholen van Ontwikkelkracht koppelt expertscholen aan deelnemende scholen, met als doel kennis uit te wisselen over aanpakken die écht werken.

Meer op de website van de Rijksoverheid

VorigeVPN gids voor ouders en leraren: waarom een beveiligd netwerk voor leerlingen?
VolgendeDrèents; een vak apart
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter