Nieuw seizoen van Op weg naar Het Lagerhuis

Een nieuw seizoen van Op weg naar Het Lagerhuis gaat van start. Dit schooljaar kunnen scholen weer deelnemen aan de grootste debat- en speechwedstrijd van Nederland. Voor de 26e keer gaat BNNVARA op zoek naar het beste debat- en speechtalent! In de periode januari - maart vinden de voorrondes plaats op de provinciehuizen. Alle data van de voorrondes zijn te vinden op onze website www.ownhlagerhuis.nl. Scholen kunnen kosteloos deelnemen aan de voorronde in de eigen provincie.

De inschrijving voor Op weg naar Het Lagerhuis start a.s. woensdag 20 september. De organisatie adviseert om tijdig in te schrijven aangezien verschillende voorrondes een maximum capaciteit kennen. De eerste stellingen worden eind oktober gepubliceerd. Op weg naar Het Lagerhuis is een project van BNNVARA en Het Debatbureau.

VorigeNiet investeren in een aanpak van laaggeletterdheid kost werkgevers veel geld
VolgendeLancering LEES-app om jongeren tot digitaal lezen te verleiden
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter