Lesmateriaal over plastic afval en wegwerpplastic

De recente wetgeving omtrent plastic producten voor eenmalig gebruik heeft invloed op ons allemaal, ook op leerlingen. Daarom heeft Supporter van Schoon, in samenwerking met producenten en importeurs van verpakkingen voor eenmalig gebruik, waardevol lesmateriaal ontwikkeld om de nieuwe EU-regels voor wegwerpplastic uit te leggen.

Het educatieve pakket, geschikt voor zowel bovenbouw basisonderwijs als voortgezet onderwijs, bevat een boeiend beeldverhaal, een uitdagende quiz en prikkelende stellingen. Zo kunnen docenten in slechts 15 tot 30 minuten op een interactieve en laagdrempelige wijze dit actuele onderwerp behandelen. Dit helpt leerlingen niet alleen om inzicht te krijgen in de problematiek, maar draagt ook bij aan het ontwikkelen van duurzame gewoonten die ons milieu ten goede komen.

Ontdek hier het lesmateriaal >

VorigeFietsroutes naar middelbare scholen vaak nog te onveilig
VolgendeJeugdfonds Sport & Cultuur ziet gezinnen die om hulp vragen toenemen met 20 procent
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter