Gratis lespakket over biodiversiteit

Help jij mee om kinderen meer te leren over het belang van biodiversiteit? 🌼🐛 Vraag het gratis lespakket over biodiversiteit van Natuur & Milieu aan. Met dit lespakket voor in de klas leren kinderen tussen 6 en 9 jaar over verschillende soorten dieren en hoe belangrijk dat is voor een gezonde wereld. Naast leesmateriaal (voor elk seizoen een les) bevat het pakket een hoop leuke activiteiten en ideeën om in de klas mee aan de slag te gaan. ⏰ Juffen en meesters kunnen het pakket hier aanvragen: https://natuurenmilieu.nl/lespakket-biodiversiteit/.

VorigeSchaf de vrijwillige ouderbijdrage in het primair onderwijs af
VolgendeEen op de tien basisschoolleerlingen krijgt te laag schooladvies
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter