Vind personeel met IT detachering van QISS IT

Vandaag de dag is het niet eenvoudig om goed personeel te krijgen. De vraag naar gekwalificeerd personeel is groot en het aanbod is klein. Zeker in de IT branche vechten bedrijven om goed personeel. Voor werkgevers is dat natuurlijk een heel lastige situatie. Een detacheringsbureau als QISS IT kan in dat geval echter uitkomst bieden. Hoe de detachering precies werkt en wat zij voor jouw organisatie kunnen betekenen, lees je in dit artikel.

Met detachering creëer je een flexibele schil

Bij detacheringsopdrachten spreken we over het verhuren van een of meerdere werknemers aan jou als opdrachtgever. Als je als opdrachtgever detacheringsmedewerkers inhuurt, wordt er ten alle tijden een contact opgesteld. Hierin staan de start en einddatum van de opdracht vermeld en het minimale aantal uren dat de medewerker bij jouw organisatie werkzaam zal zijn. De contractduur kan heel erg variëren, maar meestal gaat het over wat langere periodes, lopend van een paar maanden tot soms wel een jaar of langer. De meeste detacheringsovereenkomsten kennen een opzegtermijn van één maand.

Met de IT detachering van QISS IT creëer je een flexibele schil. Heb je snel goed opgeleid personeel nodig, kan je via QISS IT snel opschalen. Het gaat namelijk om goed opgeleide medewerkers die vrijwel direct inzetbaar zijn. Jij bepaalt als opdrachtgever het aantal uren en de looptijd van de opdracht. Neemt de hoeveelheid werk af, kun je ook weer zonder problemen afschalen. Wel een geruststellende gedachte toch?

Als werkgever ben je altijd veel tijd kwijt aan allerlei verplichte zaken en administratie met betrekking tot je personeel. Bij detacheringsmedewerkers heb je hier veel minder omkijken naar want dit is de volledige verantwoordelijkheid van QISS IT als werkgever van de detacheringsmedewerkers. Dit is dus een extra bijkomend voordeel voor jou als opdrachtgever.

De perfecte kandidaat voor jouw IT afdeling

Ben jij op zoek naar tijdelijke medewerkers voor jouw IT afdeling? Kijk dan snel op de website van QISS IT en maak een afspraak. Of het nu om een heel specifiek project gaat, of dat je eenvoudigweg voor een bepaalde periode extra mensen nodig hebt op bijvoorbeeld de Servicedesk maakt niet uit. QISS IT kan voor heel veel functies het benodigde talent leveren.

QISS IT richt zich echter wel vooral op de communicatieve zijde van de IT organisaties. Denk hierbij aan support- of servicedeskmedewerkers maar ook aan functioneel beheerders. Pure developers zal je bij ons dus niet zo snel vinden. De focus ligt bij QISS IT op persoonlijkheid. Medewerkers krijgen de coaching en opleiding die zij individueel nodig hebben. Hier profiteer jij als opdrachtgever ten volle van.

Het enige wat we van jou willen weten, is wat jouw behoefte is. Wat voor profiel zoek je en welke taken moeten er worden verricht. Vertel het ons en wij zoeken voor jou de perfecte kandidaat. Alle medewerkers zijn uiteraard goed opgeleid en hebben allemaal de benodigde skills die voor jouw organisatie nodig zijn. Wij gaan graag met je in gesprek over op welke wijze wij jouw flexibele schil kunnen invullen.

VorigeDe beste Excel cursus
VolgendeOpleiding volgen voor budgetcoach
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter