Wat zijn de voordelen van bedrukte speelkaarten?

Nu de winter nadert, moeten we creatievere manieren vinden om binnen te blijven zonder eindeloze uren voor de televisie, Netflix of gamen. We raken vaak verstrikt in ons eigen leven en nemen onze relaties met andere mensen als vanzelfsprekend aan. Of het nu gaat om vriendschap, romantiek of tijd voor het gezin, speelkaarten is een van de meest effectieve manieren om een ​​band met anderen op te bouwen en te onderhouden.

Als een bedrijf of organisatie op zoek is naar een unieke give-away dat ook daadwerkelijk wordt gebruikt, zou je bedrukte speelkaarten kunnen overwegen. Ze worden vaak weggegeven aan klanten en relaties op beurzen, bij scholen en verenigingen, op kantoor, in winkels en ga zo maar door. We bespreken een aantal voordelen van bedrukte speelkaarten als promotiemateriaal.

Geschikt voor het spelen van educatieve spelletjes

Het spelen van kaartspellen kan door de meeste mensen worden gezien als een leuk tijdverdrijf. Er zijn echter ook vaak verborgen voordelen aan verbonden, zoals het ontwikkelen van vaardigheden voor het spelen van specifieke kaartspellen. Bij sommige spellen, zoals poker, moet je goed opletten welke kaarten er worden gespeeld of het gedrag van andere spelers analyseren. Je hebt ook educatieve kaartspellen, zoals rekenspelletjes, zodat kinderen spelenderwijs leren. Kortom, goed voor het trainen van het brein.

Worden daadwerkelijk gebruikt

Sommige give-aways worden gemakkelijk vergeten of niet gebruikt. Ze worden gezien als items met een lage waarde. Terwijl unieke give-aways langer worden bewaard en ook draadwerkelijk worden gebruikt. Als je op een beurs actief bent, dan weet je dat het gros van de stands pennen weggeeft als promotiemateriaal. Met bedrukte speelkaarten kun je je dan onderscheiden van de concurrentie.

Geschikt voor veel spelletjes

Het leuke aan speelkaarten is dat legio varianten bedacht zijn die gespeeld kunnen worden. Je kunt denken aan poker, bridge, hartenjagen, toepen, klaverjassen en ga zo maar door. Daarnaast is een stok speelkaarten ook compact en daarom gemakkelijk mee te nemen op vakantie of naar een park. De bedrukte speelkaarten zorgen voor ontspanning en spelplezier!

Zorgen voor ontspanning en gezelligheid

Een kaartje leggen zorgt voor ontspanning en gezelligheid. Je kunt het spelen met meerdere personen. En door de variatie aan mogelijkheden qua spelletjes kun je er ook nog eens de hele avond mee vullen. Dit is ook precies de reden waarom bedrukte speelkaarten met logo vaak weggegeven worden, je logo komt namelijk regelmatig onder de aandacht bij een grotere groep personen.

Effectieve reclamedrager

Met speelkaarten heb je een uiterst effectieve reclamedrager, want bijna iedereen speelt wel eens een kaartspelletje en vaak in een groter gezelschap. Bovendien worden ze gemaakt van geplastificeerd speelkaartenkarton materiaal. Dit materiaal is stevig en duurzaam. Boven is het materiaal niet onder de indruk van een beetje vocht, zodat de speelkaarten ook lange tijd meegaan en langdurig reclame kunnen maken.

Volledig naar wens te personaliseren

Je kunt de speelkaarten volledig naar wens personaliseren. Dit kan all-over en full colour. De meeste mensen laten het doosje en de achterkant van de speelkaarten bedrukken, maar het is ook mogelijk om de voorkant naar wens te ontwerpen, bijvoorbeeld door andere symbolen te kiezen.

Speelkaarten laten bedrukken bij JM Promotions

Wil je speelkaarten laten bedrukken als promotiemateriaal of relatiegeschenk? Dat kan bij JM Promotions! De speelkaarten en het hoogglans gelamineerde doosje worden geheel naar wens bedrukt in full colour. Bedrukte speelkaarten weggeven als promotiemateriaal of relatiegeschenk is altijd een succes. Het niet alleen een leuk geschenk, het maakt tegelijkertijd reclame voor je product of bedrijf.

VorigeKinderen willen dat er iets verandert aan hoe gemeen mensen zich online gedragen
VolgendeJacht op jonge journalistieke talenten van start
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter