Gratis lespakket 4vuurwerkveilig

De jaarwisseling is een feestje! Maar wel een feestje dat we op een veilige en verantwoorde manier willen vieren. Want hoe mooi en feestelijk vuurwerk ook is, er ontstaan ook ongevallen door. Met het gratis lespakket 4vuurwerkveilig maak je kinderen van groep 7-8 bewust van de gevaren van vuurwerk en geef je ze tips voor een veilige jaarwisseling!

Over het lespakket

4vuurwerkveilig is een gratis, digitaal lespakket. Na het aanvragen van het lespakket kan je de materialen downloaden en direct aan de slag. Het bestaat uit meerdere onderdelen die je goed kunt samenvoegen tot één of meerdere lessen. De (video)presentatie vormt de basis, samen met de Kahoot! quiz en huiswerkopdracht. De les kun je naar eigen wens uitbreiden met verschillende werkbladen, praktische testjes en filmpjes.

Hebben leerlingen de les over vuurwerkveiligheid goed afgerond? Deel dan het nieuwe 4vuurwerkveilig certificaat uit, zodat ze thuis kunnen laten zien dat ze alles weten over vuurwerkveiligheid.

VorigeNederlander op erepodium WK installatietechniek in Gdansk
VolgendeArmoede onder leerlingen neemt toe
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter