Bedank leraren en leraressen voor hun inzet op de Dag van de Leraar

De Dag van de Leraar, tegenwoordig ook vaak Dag van de Leerkracht genoemd, wordt ieder jaar op 5 oktober gevierd. Dit jaar een zaterdag, waardoor onderwijsinstellingen hoogstwaarschijnlijk uitwijken naar de vrijdag of maandag. Deze dag is een ode aan de leraren en een goed moment om ze in het zonnetje te zetten. Het is de Nederlandse variant van International Teachers Day.

Een klein geschenk maakt een groot verschil
Of je nu een lekkere chocoladereep geeft, of een taart in een geschenkblik. Een klein geschenk doet meer dan je denkt. Je toon waardering, laat docenten weten dat ze belangrijk zijn! De Dag van de Leraar is hiervoor het moment bij uitstek. Een dag, die ook in andere landen wordt gevierd, speciaal om de docenten in de schijnwerpers te zetten. Het duurt niet lang meer, want voor je het weet is het begin oktober. Dus ga op tijd op zoek naar een cadeau.

Een cadeau met een persoonlijke touch
Voor de leerkrachten is het extra leuk wanneer zij niet alleen een geschenk krijgen, maar de waardering ook écht voelen. Dit kun je bewerkstelligen door een persoonlijke boodschap mee te geven. Spreek de waardering uit door deze op een kaart of zelfs op de verpakking te plaatsen. Zo krijg je een ontzettend leuk Dag van de Leraar cadeau. Er zijn vandaag de dag tal van mogelijkheden om geschenken te bedrukken.

Ruime keuze uit de leukste geschenken bij Geluk.com
Lunchbox
Geluk.com heeft een ruim assortiment met geschenken voor leerkrachten. Veel cadeaus zijn speciaal ontwikkeld voor de Dag van de Leraar. Bekijk de webshop van geluk.com voor alle geschenken voor Dag van de Leraar.

Vrijwel alle geschenken kunnen gepersonaliseerd worden. Een logo en tekst of gewoon in geheel eigen huisstijl. Dat bepaal je zelf. Je kunt gebruik maken van de ontwerpen voor de Dag van de Leraar die Geluk.com aanbiedt en daar je tekst en logo aan toevoegen, of je kiest voor een geheel eigen ontwerp dat je kunt aanleveren. Kom je er niet uit? Dan neem je gewoon even contact op. De medewerkers staan voor je klaar!

VorigeHalf miljoen volgers voor NOS Stories: jongeren nemen redactie over
VolgendeWerkdrukaanpak werkt, doorpakken nu nodig
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter